Kvalitet

Alutech garasjeport leveres i to serier, Trend og Classic
Begge seriene leveres med alle panel- og fargevalg, begge leveres også i alle størrelser og beslagtyper.
I hovedsak er forskjellen på Trend og Classic isolasjonsevnen, der Classic er noe bedre, i tillegg får man bl.a. rustfrie hengsler, dobble lipper i pakning og litt kraftigere beslag i Classic. Dersom man skal ha oppvarmede lokaler, eller rett og slett ønsker det beste så velger man Classic

Isolasjon

Trend

Trend består av 40mm paneler isolert med PUR skum, beslaget er galvanisert og med lakkert synlig hvit karm. Trend fåes i alle størrelser og de fleste beslagtyper.

40mm

Classic

Classic består av 45mm paneler isolert med PUR skum. Pakningene i EPDM har dobble lipper og dekker ekstra godt mot panelene. Beslaget er galvanisert og hengslene rustfri. Tester utført hos Rosenheim GmbH Institute i tyskland viser markedsledende isolasjonsevne.

45mm

Portblader i stål – lakkert overflate på paneler

Begge seriene garasjeport er lakkert med PUR-PA (polyuretan med polyamid partikler) overflate. Dette er en vesentlig bedre overflate enn mange konkurrerende merker bruker. Det er også brukt PUR grunning på stålplatene som er galvanisert på begge sider. Insiden har også heftgrunning for PUR skummet. Vi har en av markedets beste overflatebehandlinger.

Paneler i 0,4 og 0,5 mm stålplater samt skum med termo-isolerende egenskap (høy skumtetthet) fører til mer stabile og solide portblader.
Lakkert panel (polyuretan belegg) gir kvalitet og styrke mot slitasje, sammenlignet med andre overflate typer.

  • Høy ripe- og kutt motstand
  • Perfekte korrosjonsegenskaper!
  • Motstandsdyktig mot virkningen av rengjøringsmidler og kjemikalier

Har du spørsmål

Ring oss på 40618094

eller send epost til  post@staalporter.no

Besøk oss 

Eknesveien 16

3055 Krokstadelva

Våre åpningstider:

Ring for avtale, mandag - lørdag

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com